Вітаємо!!!

Шановні вихователі, нянечки і всі співробітники дитячих садків та дошкільної освіти!

           Установа, якій Ви всі присвячуєте частину Вашого життя, недарма називається дитячим садом. Це місце справді благодатне для росту, розвитку і дозрівання індивідуальностей. Тут кожна дитина оточена увагою, щирістю і Вашим теплом. Це ж Ви теплими материнськими руками ніжно втираєте дрібні сльози діток, вміло пояснюєте  їм правила дружби, задуваєте крихітні садини на колінах.

          Адже саме вихователь, так трепетно і ніжно, прищеплюєте йому основи ввічливості та вихованості. Саме Ви розвиваєте прагнення до пізнання, і тільки завдяки Вам, досягнувши шкільного віку, ця ще вчора дитина стає дорослішою і готова піднятися на нову сходинку свого життя.

          Ви вмієте перетворити дитячий садок в добру казку, повну цікавого і незвіданого! Ви в повний голос співаєте гімн щасливому дитинству, і він починає перетворюватися в реальність прямо на очах!

          Низький уклін за ласку, сердечність, турботу, уважність! Як багато чекають від Вас світлі і темні допитливі оченята, як дивляться кожен день з надією і розчуленням! Ви запалили полум’ям своєї творчості маленькі сердечка своїх вихованців! І тепер тисячі маленьких вогників будуть сліпуче горіти в ім’я успіху своєї країни.  

          Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай  прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом  і любов’ю.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради