З ДНЕМ ЗНАНЬ!!!

Сьогодні до нас знову завітало справжнє всенародне свято, близьке й радісне для всіх нас: учителів, учнів та їхніх батьків – День знань. Щиро, з усією теплотою серця  вітаю Вас з новим Вереснем, з початком нового року!

Учитися і здобувати  знання – одна з одвічних людських потреб, що спонукає до невтомного пошуку, злету думки і напруженої праці. Піклуючись про майбутнє країни, Президент та уряд України, керівництво області й району намагаються створити максимально сприятливі умови для того, щоб українська освіта відповідала тим вимогам, які ставить ХХІ століття. На це спрямовані процеси модернізації шкіл, доступність якісної освіти для кожної дитини. На сьогоднішній день у районі повністю забезпечується підвіз учнів та вчителів. Постійно зростає рівень інформаційно-комп’ютерного оснащення освітньої мережі, оновлення технологій навчання. Придбано засоби індивідуального захисту, антисептичні речовини для роботи в умовах поширення COVID-19.

Цьогоріч на Малинщині сядуть за парти 1574 учні, серед них 162 найменших – першокласників. Для них цей день є особливим і дуже важливим у житті. Адже вони вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться обирати свій професійний шлях.

Дорогі учні! У школі перед вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин справедливості та добра. Нехай здійсняться Ваші мрії і сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

Дорогі батьки! Зараз ваші діти лише вчаться, але вже завтра на них ляже наша сьогоднішня відповідальність. Вірю, що це покоління не осоромить честі своїх родин. Гордіться своїми дітьми та радійте сьогодні разом з ними!

Шановні вчителі! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – дітей. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Щастя Вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів.

 

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради