Серпнева колегія відділу освіти

Колегію відділу освіти Малинської РДА проведено 25 серпня 2020 року. До участі в заході були запрошені директори закладів загальної середньої освіти району.

На колегії обговорювалося питання підсумків роботи освітніх установ району протягом 2019/20 навчального року. У доповіді начальник відділу освіти В. Коробейник відзначив, що забезпечення високоякісної освіти в районі  на всіх її етапах і рівнях розглядалися і розглядаються як пріоритетне завдання сьогодення. Відповідно до цих пріоритетів  відділом освіти, закладами дошкільної та загальної середньої освіти  в минулому навчальному році  вживалися заходи для забезпечення функціонування галузі освіти району, її подальшого розвитку, створення умов для рівного доступу мешканців району  до якісної освіти, зокрема: організація роботи з обдарованими дітьми, професійний розвиток педагогічних кадрів, організація фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, комп’ютеризація та інформатизація закладів освіти, збереження, оптимізація і  покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів освіти тощо.

Також під час роботи колегії  її учасниками було визначено пріоритетні напрями та завдання розвитку освітянської галузі в районі на наступний навчальний рік. Значну увагу приділено проблемі відновлення освітнього процесу в освітніх закладах в умовах адаптивного карантину.

 

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради