Семінар заступників директорів ЗЗСО Малинщини

IMG_1027Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи  закладів загальної середньої освіти Малинщини відбувся 28 березня 2018 року на базі Українківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Учасникам заходу було презентовано завучем освітнього закладу Л.П.Осадчою діяльність педагогічного та учнівського колективів щодо розвитку музейної справи у школі та екскурсію музейною кімнатою «Література рідного краю», яку провела учениця 10 класу Наталія Савліва – переможець обласного та учасник всеукраїнського етапів конкурсу екскурсоводів музеїв етнографічного профілю «Край, в якому я живу».

У рамках «практичної лабораторії» з метою підвищення професійної компетентності заступників директорів з навчально-виховної роботи  та їх самооцінки, профілактики професійного згорання для учасників семінару було проведено завідуючою методкабінетом  Л.А.Коваленко тренінг «Профілактика професійного згорання».

Насамкінець семінару його учасники отримали безліч позитивних емоцій та чудовий настрій від майстер-класу з виготовлення іграшки-великоднього кролика, котрі провели педагоги Українківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ж.М.Терещенко, А.О.Цимбал та О.О.Оліфіренко.

IMG_1046 IMG_1045 IMG_1044 IMG_1029

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради