“Учитель року – 2018”

IMG_0841Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» проведено 15 листопада 2017 року – з метою виявлення кращих педагогів освітніх закладів Малинського району, котрі в практичній роботі ефективно використовують сучасні форми і методи, інноваційні технології навчальної та виховної роботи.

До участі у конкурсі були запрошені всі учителі, незалежно від педагогічного стажу, віку і майстерності. Цього року участь в конкурсі взяли участь педагогічні працівники Малинівського та Пиріжківського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів», Чоповицького ЗНВК «Гімназія-ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ», Гранітнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів, Ворсівського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІ ступенів» у таких номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Фізична культура».

Конкурсні випробування проходили відповідно до номінації: вчителі української мови й літератури виконували практичну роботу (організація роботи з учнями з аналізу художнього твору), вчителі фізики проходили тестування з фахової майстерності, вчителі фізичної культури демонстрували практичне заняття (організація роботи з учнями з виконання фізичних вправ підготовчої частини уроку за темою).

За результатами конкурсних випробувань члени журі визначили рівень володіння вчителями сучасною методикою викладання предмета та їхній творчий підхід до вирішення поставлених перед ними завдань. Переможцями районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018», визнано:

  • Ю.В.Костенкову, вчителя української мови й літератури Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів;
  • С.В.Харченка, вчителя фізичної культури Пиріжківського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів»;
  • Т.В.Мельошину, вчителя фізики Малинівського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів».

    IMG_0853 IMG_0851 IMG_0844 IMG_0842

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради