Семінар-практикум директорів ЗНЗ району

IMG_0838Семінар-практикум директорів освітніх закладів Малинського району з проблеми «Концепція «Нова українська школа»: входження в новий Державний стандарт початкової загальної освіти» відбувся 15 листопада 2017 року на базі  Морозівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Учасникам заходу було  презентовано директором Морозівської ЗОШ І-ІІ ступенів Г.М.Степановою діяльність педагогічного та учнівського колективів навчального закладу.

Вчитель початкової ланки даної школи, член обласної творчої групи з проблеми «Інтеграція змісту початкової освіти на засадах компетентнісного підходу» О.П.Кононська ознайомила присутніх з технологією підготовки та проведення інтегрованого уроку.

Під час роботи семінару-практикуму директори шкіл відвідали інтегровані уроки в 1-4 класах, високо оцінивши педагогічну майстерність учителів Морозівської ЗОШ І-ІІ ступенів, та обговорили інтеграцію змісту навчання в початковій школі, котра задекларована в Концепції «Нова українська школа» та в проекті нового Державного стандарту початкової загальної освіти.IMG_0775 IMG_0811 IMG_0818 IMG_0819

 

 

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради