Захист науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук

    Новий календарний рік в освітянській галузі розпочався першим етапом конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук. Шестеро юних науковців: Марія Коноваленко (Гранітнянський ліцей), Юрій Дмитренко (ліцей №5), Вадим Добридень (Луківськиий ліцей),  Діана Рябчун (Ліцей №3), Ірина Лісовська,  Владислав Марек (Малинівський ліцей) представили перед членамии журі власні наукові роботи на різноманітну тематику. Зокрема, учні разом з наставниками Зоєю Тузинською, Іллею Циганенко-Дзюбенко, Ганною Степановою, Альоною Паршаковою, Світланою Онищук, Іриною Власенко та Тетяною Мудрик досліджували теми, що стосуються фольклористики, географії, інформаційних систем та систем штучного інтелекту, релігієзнавства, медицини та загальної біології.

          Учасників привітали заступник начальника управління освіти Валентина Заровна та кандидат історичних наук, Почесний член Національної спілки краєзнавців України, автор ряду видань з історії Василь Тимошенко. Вони побажали юним науковцям не зупинятися і рухатися вперед, розвивати свої здібності, нових звершень і перемог.

             У підсумку всі учасники допущені до ІІ  (обласного) етапу конкурсу, який відбудеться на початку лютого. Бажаємо ж дітям знайти себе у такому, на перший погляд, складному, але не менш цікавому науковому світі.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради