Колегія управління “Результатами функціонування освітньої галузі громади у 2021-2022 н.р.  та організація роботи закладів освіти в умовах воєнного стану в 2022-2023 н.р.”

Сьогодні, напередодні нового 2022-2023 навчального року, відбулась освітянська колегія. У її роботі узяли участь керівники дошкільних, навчальних та позашкільних закладів освіти.

          Начальник управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Віталій Коробейник ознайомив присутніх з результатами функціонування освітньої галузі громади у 2021-2022 н.р.  та організацією роботи закладів освіти в умовах воєнного стану в 2022-2023 н.р.

Для освітян Малинщини 2021-2022 навчальний рік був наповненим пошуком актуального реагування на виклик часу, відзначився нововведеннями, мав свої досягнення і проблеми та турботи, викликані умовами воєнного стану в державі.

Залишився позаду ще один навчальний рік – рік практичної реалізації основних положень нормативних документів розвитку освіти. Зокрема – продовження поетапного реформування галузі відповідно до Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», концепції НУШ та інших нормативно-правових актів, що регламентуватимуть освітній процес у навчальному закладі та роботу педагога. Разом з цим усі ми розуміємо: які б зміни не відбувалися в галузі, призначення її залишається незмінним: кожна родина сподівається дати своїй дитині якісну освіту, до того ж – у безпечних умовах.

Також виступили директор ЦПРПП Лідія Коваленко, яка ознайомила керівників із нормативною базо, яка буде чинною у навчальному році та акцентувала увагу на організації освітнього процесу у  5 класах (НУШ)  та консультант центру Людмила Власенко,  зупинилася на організації освітнього процесу в початкових класах ЗЗСО.

          По завершенню колегії було обговорено ряд важливих питань  освітньої галузі.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради