Підсумки міського етапу виставки- конкурсу «Осінні фантазії»

З метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві, збагачення її духовного потенціалу, виховання естетичного смаку, а також відродження кращих традицій українського народу  у жовтні проведено  заочний міський етап виставки-конкурсу «Осінні фантазії».

          До участі в конкурсі запрошувалися здобувачі освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років.

У виставці-конкурсі  взяли участь 6 навчальних закладів – Гранітнянський ліцей, Малинські ліцеї № 2, №5, Слобідська гімназія, Ворсівська та Федорівська початкові школи у чотирьох  номінаціях:

1) художня обробка деревини; 2) вироби з соломки та лози;

3) ікебана та просторові композиції; 4) ошибана та колажі з природного матеріалу.

          Конкурсні роботи відповідали віковим особливостям дітей, технологічним вимогам, тематиці, номінаціям конкурсу, вирізнялись оригінальністю, охайні, зручні у використанні.

     За результатами проведення  виставки – конкурсу та на підставі висновків журі  (протокол додається)  визначено переможців  у номінаціях:

  1. «Ікебана та просторові композиції» – Кондрачук Вероніка, учениця 8 класу Малинського ліцею №2 ( керівник Бушма Леся Володимирівна).
  2. «Ошибана та колажі з природного матеріалу» – Жабуровський Максим, учень 3 класу Гранітнянского ліцею ( керівник гуртка Жабуровська К.П.).
  3. «Художня обробка деревини» – Журавель Анна Русланівна, учениця 9-Б класу Малинського ліцею №5 ( керівник Кислицький Ярослав Олегович).

    Роботи переможців направлені до обласного центру дитячої та юнацької творчості для участі у обласній виставці-конкурсі .

Дякуємо  всім, хто долучився до  участі у виставці-конкурсі.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради