До уваги учасників cертифікації 2022!

Другий етап сертифікації педагогічних працівників «Самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності» буде проводитися з 03 по 06 жовтня 2022 року. Протягом зазначеного періоду учасникам сертифікації, які успішно пройшли перший етап, необхідно заповнити форму «Анкети самооцінювання» та надіслати її на електронну пошту certification@sqe.gov.ua.  

З 30 вересня до 2 жовтня 2022 року усім учасникам другого етапу сертифікації будуть надіслані інформаційні повідомлення з необхідними даними для заповнення форми «Анкети самооцінювання».

Якщо учасник сертифікації до 03 жовтня 2022 року з якоїсь причини не побачить або помилково видалить інформаційне повідомлення з даними для заповнення форми, надіслане Службою, для повторного отримання цих даних необхідно звернутися до головного спеціаліста департаменту акредитації та моніторингу Служби Андрія Тимейчука за тел.: (044) 236-10-51.

Посилання на форму «Анкети самооцінювання»: https://sqe.gov.ua/wp-content/uploads/2022/08/Fayl-1.pdf

Посилання на методичні рекомендації та інструкцію щодо її заповнення: https://sqe.gov.ua/wp-content/uploads/2022/08/Fayl-2.pdf

Бажаємо успіхів учасникам сертифікації у проходженні другого етапу!

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради