Семінар-практикум “Раннє втручання»

23 листопада 2021 року фахівцями Комунальної установи «Малинський інклюзивно-ресурсний центр» Малинської міської ради на базі КНП «ЦПМСД» ММР для батьків та фахівців центру первинної медико-санітарної допомоги було проведено семінар-практикум “Раннє втручання».
Основним напрямом роботи було визначення особливостей раннього розвитку та надано рекомендації щодо розвитку дітей до 3 років.
З вступним словом виступила директор центру   Галина Пінчук, яка закцентувала увагу учасників семінару – практикуму на розумінні таких термінів як раннє втручання, вікові особливості розвитку, навички взаємодії батьків та дітей тощо.
Практичний психолог А. Кисельова розповіла про особливості раннього розвитку та презентувала буклети учасникам з рекомендаціями для них; вчитель-реабілітолог  Є. Аврамчук , звернула увагу на розвиток фізичної сфери дітей до 1 року. Учасникам було роздано інформацію щодо розвитку дітей до 1 року та рекомендаціями на що потрібно звернути увагу.
Практичний психолог В. Ширченко надала інформацію щодо розвиваючих ігор для дітей до 3 років.
Семінар відбувся в дружній атмосфері з двостороннім зв’язком, із застосуванням психологічних ігор та вправ, зі жвавими обговореннями та побажаннями щодо подальшої співпраці для успішного розвитку та виховання дітей раннього віку.
Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради