Вітаємо з Днем знань

Дорогі учні, батьки! Шановні педагоги!

   Щиро і сердечно вітаємо Вас із всенародним святом – ДНЕМ ЗНАНЬ!

           Цей день завжди по-особливому урочистий – саме з нього починається цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень. Тому найкращі сьогодні привітання – школярам. Сьогодні на Малинщині сядуть за парти майже чотири з половною тисяч учнів. Серед них – 425  найменших, першокласників. Для них цей день є особливим і дуже важливим у житті. Адже вони вперше ступають на незвіданий шлях відкриттів. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться цьогоріч обирати свій професійний шлях.

         Дорогі учні! У школі перед вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин справедливості та добра. Нехай здійсняться Ваші мрії і сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

         Дорогі батьки! Зараз ваші діти лише вчаться, але вже завтра на них ляже наша сьогоднішня відповідальність. Вірю, що це покоління не осоромить честі своїх родин. Гордіться своїми дітьми та радійте сьогодні разом з ними!

         Першовересень є початком нового педагогічного року. Адже в учителя – свій календар, свої будні і свята. Бажаємо Вам щасливих буднів і свят у роботі. На Вашій мудрості і великодушності тримається світ! Зі  святом!

         

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради