Оздоровлення та відпочнок дітей у 2021 році

           Організація оздоровлення і відпочинку дітей на території громади здійснюється на виконання «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Малинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням першої сесії восьмого скликання третього пленарного засідання від 23.12.2020 року № 66. Відповідно до заходів даної програми в першочерговому порядку  за кошти бюджету громади оздоровлюватимуться діти пільгових категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти осіб, визнаних учасниками бойових дій, діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей.

       На реалізацію заходів Програми оздоровлення та відпочинку дітей Малинської міської територіальної громади з міського бюджету виділено  1500 000, 00 грн. для проведення та організації відпочинку дітей влітку 2021 року.

       По завершенню тендерних закупівель було укладено договори між Управлінням освіти, молоді, спорту та національно – патріотичного виховання виконавчого комітету Малинської міської ради та ТзОВ «Прибрежний», ТзОВ «Туристично – оздоровчий комплекс «Едельвейс».

       Відділом молоді, спорту та національно – патріотичного виховання управління освіти, молоді, спорту та національно – патріотичного виховання ведеться банк даних дітей, які потребують оздоровлення та відпочинку (зареєстровано 325 заяв).

       Всього станом на 20.08.2021 р. оздоровлено 216 дітей в ТзОВ «Прибрежний» та ТзОВ «Едельвейс»: дітей з багатодітних сімей – 51, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування – 23, дітей учасників АТО – 23, дітей учасників загиблих АТО – 2,  дітей з малозабезпечених сімей – 7, обдарованих дітей – 11, дітей з обмеженими можливостями – 3, дітей, які знаходяться на диспансерному обліку – 96.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради