Відкритий Всеукраїнський соціальний челендж

  «НЕ ЗАБИРАЙ У СЕБЕ ЗАВТРА…»

Організатори: Український державний центр позашкільної освіти

Мета: популяризація та пропаганда здорового способу життя серед дітей та учнівської молоді, формування у них активної життєвої позиції, привернення уваги громадськості до проблем у підлітковому віці.

Учасники: органи учнівського самоврядування закладів загальної середньої та позашкільної освіти територіальних громад України.

Дати проведення: з 6 квітня по 1 червня 2021 року.

Дедлайн реєстрації та надсилання відео/слайд матеріалу:  до 1 травня 2021 року.

Контент: у соціальному челенджі беруть участь відеоролики у довільній формі (до 2 хвилин) або слайд-фільми (кількість – не більше 10 слайдів). На відео або слайдах має бути зрозуміло показана обрана проблема та запропоновані шляхи її вирішення.

Зміст відеоматеріалів повинен відповідати вимогам публічної аудиторії, подані матеріали не повинні нести в собі змісту чи зображень, які можуть сприйматися як образливі, провокаційні, принизливі або неввічливі щодо будь-кого.

Механіка участі у проєкті: на адресу lider.udcpo@gmail.com надішліть

лист, в якому буде посилання із доступом до вашого відео, а в самому листі вкажіть область, населений пункт, навчальний заклад, ініціативну групу та контактний номер особи, до якої ми можемо звернутися у разі потреби (наприклад, технічна проблема з відео/слайд файлом).

Важливо:

  • Участь у даному проєкті розглядається, як добровільна і не передбачає відзнак, або заохочень за участь;
  • Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та Згідно «Правил добросовісного використання» матеріалів на каналі You Tube, своєю Заявкою (листом) на участь у данному проєкті ви підтверджуєте згоду на використання і обробку ваших відеофайлів з первинних джерел у такому обсязі: часткові дані про зареєстроване або фактичне місце проживання (область, населений пункт), навчальний заклад, номери телефонів, електронні адреси, візуальний образ, відео, аудіоконтент.
  • Організатори данного проєкту мають право використовувати надані конкурсні матеріали у інших проєктах художньо-естетичного і навчального характеру, які не виходять за рамки чинного законодавства України.
  • Якщо у відео використовується музика, вона має бути перевірена на наявність авторських прав.
  • Якщо передбачається відео запис учасників (виступ, декламація, спів та ін.), то перед записом обов’язково проведіть кілька репетицій, виберіть вдалий кадр, не забувайте про гарне освітлення, перевірте якість звуку в записаному відео.
  • Обов’язково відповідним чином підпишіть (перейменуйте) свій відеофайл!

Вкажіть навчальний заклад,  або орган учнівського самоврядування (наприклад, Черкаська ЗОШ №7, 10-А клас, шкільний парламент). НЕПІДПИСАНІ ФАЙЛИ НА КАНАЛІ НЕ ОПРИЛЮДНЮЮТЬСЯ!

Підготовлені відеофайли збережіть на файлообміннику з відкритим

доступом (наприклад, fex.net, або Googledisk), не забудьте надати доступ до скачування вашого файлу, а краще – перевірте чи можна його скачати з іншого компьютера.

  • Не викладайте самостійно ваше відео на YouTube чи Fasebook до моменту, поки воно не буде оприлюднено на каналі УДЦПО, в окремому плей-листі.
  • Поширювати ваші відео краще робити після розміщення посиланням з YouTube-каналу УДЦПО, де воно буде оприлюднено.         

За підсумками Всеукраїнського соціального челенджу буде підготовлено звернення від Всеукраїнської ради старшокласників до органів місцевої влади з окресленої проблематики; передбачено проведення Всеукраїнської онлайн  конференції лідерів учнівського самоврядування закладів освіти за участю представників центральних органів влади, громадських організацій для обговорення питань, які турбують молодь та шляхів їх вирішення на державному та місцевому рівнях.

 Контактні особи: Світлана Бут, завідувач методичного відділу Українського державного центру позашкільної освіти – 067-257-15-66, Олена Лісовенко, методист  КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» – 096-617-95-38.

 

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради