Соціальний проєкт «Exclusive» у Луках

            Соціальне шкільне підприємництво (СШП) – один із найефективніших методів формування в молоді соціальної відповідальності.

          Проєкт втілюється по програмі «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва в Iвано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях» Фонд Східна Європа разом з Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland та за підтримки  #German Federal Ministryfor Economic Cooperationand Development(BMZ).

          Луківською ЗОШ І-ІІІст. (директор Анна Степанова) і БО «Захист дітей Чорнобиля» (керівник Людмила Штуль) за участі батьків та  учнів підписано меморандум про співпрацю у рамках створення соціального шкільного проєкту.

          Проєкт реалізовуватиметься у співпраці з благодійною організацією «БО «Захист дітей Чорнобиля». За виділені грантові кошти (75 тис. грн.) буде закуплено 3D-принтер та допоміжне обладнання. Команда, яка складатиметься з 20 учнів, пройде 8 тренінгів з організації роботи СШП та основ ведення бізнесу і 4 майстер-класи з 3D-друку.

        Учасники проєкту #Exclusive (#соціальне_шкільне_підприємництво) чудово розуміють, що для успішного бізнесу потрібно вивчити теорію: основи підприємництва, менеджменту, маркетингу. В цьому їм допомагають куратор проекту Анна Степанова та тренер Маріанна Макарчук.      Тренінги досвідченого тренера Маріанни Макарчук проходять цікаво, у постійному діалозі, з ігровими елементами. А “брейк-чай” із солодощами відновлюють сили та додають настрою.

            Протягом реалізації проєкту буде створено і підготовлено до продажу не менше 20 одиниць продукції.  З метою популяризації соціального шкільного підприємництва буде організовано два інфодні для представників сусідніх шкіл.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради