Семінар-практикум  директорів ЗЗСО

Семінар-практикум  директорів закладів загальної середньої освіти району з проблеми «Система забезпечення якості освіти» проведено 20 листопада  2019 року  на базі Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Методичний захід складався з чотирьох блоків. Протягом організаційно-презентаційного блоку учасників семінару вітали учні школи; а також їм було презентовано директором Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів Г.І.Ібрагімовою відеофільм про діяльність освітнього закладу.

Практичний блок уміщував у собі калейдоскоп уроків. Керівники закладів загальної середньої освіти району ознайомилися з досвідом роботи вчителів школи,  відвідавши  відкриті  уроки з:

  • української літератури (9 клас) з теми «Енеїда» Котляревського. Ідейно-художній аналіз твору» (вчитель Ю.В.Костенкова);
  • англійської мови (7 клас) з теми «Здорова та нездорова їжа» (вчитель Н.О.Федоренко);
  • зарубіжної літератури (6 клас) з теми «Романтика подорожей у романі Ж.Верна «Пʼятнадцятирічний капітан» (вчитель Г.Й.Долечек);
  • основ здоровʼя (5 клас) з теми «Принципи і методи загартовування. Рухова активність» (вчитель Г.В.Сорока);
  • читання (4 клас) з теми «В.Сосюра «Як не любити той край». Л.Костенко «Усе моє, все зветься Україна» (вчитель В.М.Попович);
  • Я досліджую світ (2 клас) з теми «Тварини восени» (вчитель О.В.Радецька);
  • математики (1 клас) з теми «Додавання і віднімання числа 2. Збільшення, зменшення числа» (вчитель О.М.Орлова).

Під час теоретико-методологічного блоку директори шкіл обговорили  питання формування системи забезпечення якості в закладах освіти. До «директорського портфелю» учасникам семінару було запропоновано завідуючою методичним кабінетом Л.А.Коваленко методичні рекомендації щодо побудови внутрішньої система забезпечення якості освіти.

У ході блоку рефлексії  учасники семінару відмітили високий професіоналізм керівників та учителів Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів, злагодженість та взаємопідтримку в педагогічному та учнівському колективах.

Наприкінці семінару його учасники отримали чудовий подарунок – музичні вітання від учнів.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради