Центр зайнятості інформує

23 та 24 жовтня 2019 року  профконсультанти  Малинської міської філії центру зайнятості   проводили профорієнтаційні уроки у  Слобідській та Гранітнянській школах Малинського району.
Під час уроків учні дізналися, як правильно  застосовувати формулу  вибору професії  «Хочу-Можу-Треба» , виконували різні профорієнтаційні вправи, які  формували позитивне ставлення  до різних  видів професійної  діяльності, сприяли розвитку в молоді  професійних інтересів та спонукали  випускників до самовизначення і  самопізнання.   Виконували психогеометричний тест, який дозволив оперативно  визначити тип учня, отримати характеристику  особистісних якостей  та визначити  рівень психологічної  сумісності  з певним видом діяльності. З особливою зацікавленістю учні слухали про  новітню послугу  служби зайнятості – «Центр  професійної орієнтації»  для android-пристроїв, який  можна завантажити безкоштовно, а також  отримали інформацію про веб-базовану платформу  «Моя професія: консультаційна мережа», яку можна  використовувати  на шляху до вибору професії.
Зазначимо , що за період  січень – жовтень поточного року фахівцями філії центру зайнятості    профорієнтаційними послугами було охоплено  1723 учні ЗНЗ.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради