Школа молодого вчителя іноземної мови

7 вересня 2019 року на базі Українківської ЗОШ  I-III ступенів відбувся семінар-практикум для слухачів Школи молодого вчителя іноземної мови на тему «Організація навчально-виховного процесу з іноземної мови. Шляхи та умови успішного оволодіння іншомовною комунікативною компетентністю у початковій школі». В роботі семінару  взяли  участь  Лісовська І.В., методист районного методичного кабінету відділу освіти Малинської РДА,  Оліфіренко О.О.., керівник Школи молодого вчителя іноземної мови, Богданець Н.О., директор Українківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Осадча Л.П.., завуч Українківської ЗОШ І – III ступенів, а також 8 молодих педагогів, педагогічний стаж яких 1 – 3 роки.

У ході семінару було розглянуте питання вивчення іноземної мови у форматі «Нова українська школа» у 2019 – 2020 навчальному році. У практичній частині семінару педагоги відвідали урок англійської мови у 1 класі, який провела вчителька Ольга Олегівна Оліфіренко, спеціаліст вищої  категорії. Вона творчо підійшла до організації та проведення уроку, використала сучасні педагогічні технології, зорієнтовані на розвиток особистості. Учні 11 класу перезентували святковий концерт англійською мовою до Дня вчителя і вразили глядачів не тільки знаннями іноземної мови, а й своїми талантами.

Керівник Школи молодого вчителя англійської мови Ольга Оліфіренко поділилась з колегами ефективними прийомами та методами створення позитивної мотивації до вивчення іноземної мови  в умовах Нової української школи, провівши майстер – клас.

Учасники семінару – практикуму вдячні адміністрації закладу освіти за проведення методичного заходу.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради