Рада старшокласників району

20 вересня 2019 року відбулося засідання Районної ради старшокласників, під час якого було проведено звітно-виборчу конференцію.

Завданнями засідання були визначені такі: обрати голову Районної ради старшокласників, сформувати керівний склад Районної ради старшокласників, внести пропозиції до плану роботи на 2019–2020 н.р. Програма заходу передбачала засідання активу Районної ради старшокласників, у якому взяли участь 16 учнів-лідерів з 14 шкіл району.

Усі лідери учнівського самоврядування достойно, з долею хвилювання виступили перед колегами з інформаційним звітом за 2018–2019 н.р. Хоч у них усіх спільні проекти, але задумка та підхід до їх виконання зовсім різний. Звіти голів шкільних рад, були насиченими, вміщували відео фрагменти та фотокартки. Під час засідання активу було обрано голову обласної ради старшокласників – Лавриненко Дарину, ученицю Пиріжківського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів», заступників – Бовсунівську Анну, ученицю Недашківського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів», і Тузинського Максима, учня Гранітнянської ЗОШ І-ІІІ ступеня, а також секретаря – Борову Анастасію, ученицю Нововороб’ївського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів». Лідери розглянули питання щодо реалізації соціальних і патріотичних програм, виїзних засідань та фестивалів, а також питання, котрі представлені в плані роботи Обласної ради старшокласників та їх реалізацію.

На засідання були запрошені гості – представники Малинської міської філії центру зайнятості. Зокрема перед учасниками Районної ради старшокласників та їх кураторами-педагогами виступила завідувач сектору активної підтримки центру зайнятості Ганна Миколаївна Кучинська, яка  розповіла учням та педагогам про сучасні форми роботи центру зайнятості щодо надання послуг з профорієнтації, про те, як правильно зорієнтуватися у величезному світі професій і не помилитися  при її виборі у майбутньому.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради