Розширена серпнева колегія

 

Розширену колегію відділу освіти Малинської РДА проведено 28 серпня 2019 року на базі Українківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. До участі в заході були запрошені директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів дошкільної та  загальної середньої освіти району.

На колегії обговорювалося  питання «Про результати роботи освітніх установ району у 2018/19 навчальному році. Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи”. Відзначалося, що забезпечення високоякісної освіти в районі  на всіх її етапах і рівнях розглядалися і розглядаються як пріоритетне завдання сьогодення. Відповідно до цих пріоритетів  відділом освіти, закладами дошкільної та загальної середньої освіти  в минулому навчальному році  вживалися заходи для забезпечення функціонування галузі освіти району, її подальшого розвитку, створення умов для рівного доступу мешканців району  до якісної освіти, зокрема: організація роботи з обдарованими дітьми, професійний розвиток педагогічних кадрів, організація фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, комп’ютеризація та інформатизація закладів освіти, збереження, оптимізація і  покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів освіти тощо.

На завершення роботи розширеної колегії в урочистій атмосфері були нагороджені кращі вчителі та педагогічні колективи за підсумками 2018/19 навчального року.

Учасники заходу також мали змогу оглянути підготовлені до нового навчального року  класні кімнати, спортивну залу, хореографічний клас Українківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Для гостей було проведено екскурсії шкільним музейним комплексом.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради