Відзначення кращих учнів та вчителів району

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти та районного методичного кабінету,  на виконання заходів «Районної цільової програми роботи з обдарованими та здібними дітьми на 2019 – 2021  роки» в кінці травня проводяться заходи з відзначення найкращих учнів та вчителів району, тих, хто відстоював честь району на обласних етапах різноманітних олімпіад, конкурсів та турнірів.

Цього року вшанування шкільної еліти району проходить у два етапи:

І етап: 18 травня 2019 року сформовано групу з призерів та учасників обласних олімпіад, конкурсів та турнірів (26 учнів з 9 навчальних закладів) для безкоштовної поїздки на екскурсію в «Парк ХІІ місяців» с. Демидів Вишгородського району Київської області.

 

 

 

 

 

 

ІІ етап: на святі Останнього дзвоника  всім учням, які здобули призові місця на заходах обласного рівня (32 учні з Малинівського, Пиріжківського, Нововороб’ївського та Недашківського НВК І-ІІІ ст., Гранітнянської, Українківської, Скуратівської ЗОШ І-ІІІ ст., Ворсівського НВК І-ІІ ст., Слобідської, Щербатівської ЗОШ І-ІІ ступенів.) буде вручено дипломи та грошові премії з розрахунку: за диплом І ступеня – 430 грн., за диплом ІІ ст. – 350 грн., за диплом ІІІ ст. – 250 грн.  Вчителі, які підготували учасників та призерів обласних олімпіад, конкурсів та турнірів отримають подяки відділу освіти, районної ради і райдержадміністрації та премії з розрахунку: за диплом І ступеня – 1500 грн., за диплом ІІ ступеня – 1300, за диплом ІІІ ступеня – 1000 грн.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради