Семінар-практикум керівників ЗЗСО

Семінар-практикум з елементами тренінгу директорів закладів загальної середньої освіти Малинщини з проблеми «Управлінська майстерня керівника: організація освітнього процесу в 1-у класі НУШ» проведено 17 квітня 2019 року на базі Любовицького НВК «ДНЗ-ЗНЗ І ступеня».

По приїзді учасників семінару зустрічали директор Любовицького навчально-виховного комплексу Т.І.Сафанюк, голова Любовицької сільської ради В.Г.Мельник та вихованці закладу.

У рамках заходу керівники  шкіл відвідали ранкову зустрічі з першокласниками. Класовод першого класу Л.В.Будько провела для директорів екскурсію освітнім середовищем 1-го класу. Директор школи Т.І.Сафанюк презентувала діяльність педагогічного та учнівського колективів навчально-виховного комплексу, їх співпрацю з громадськістю.

Під час практичної частини семінару його учасники з метою ознайомлення з особливостями та основними підходами до організації освітнього процесу в першому класі, із сучасними освітніми технологіями, які застосовуються у НУШ, взяли участь у тренінгу, який провели завідуюча методичним кабінетом Л.А.Коваленко, методист РМК Л.В.Власенко,  учитель початкових класів Любовицького НВК, психолог М.А.Вождай.

Також для керівників шкіл було презентовано діяльність Малинського інклюзивно-ресурсного центру його директором С.А.Якименко.

 

 

 

 

 

 

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради