Семінар з виховної роботи

Семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи і педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Малинщини з теми «Сучасні форми роботи педагога-організатора у позаурочний час в Новій українській школі» відбувся 1 березня 2019 року на базі Нововоробʼївського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів».

Заступники з виховної роботи та педагоги-організатори – особлива категорія професіоналів  з питань виховання. Саме вони найкраще знають, що шкільні роки – це роки радості, ігор, казок, перших кроків до пізнання світу. Від їх компетенції у сфері виховання, рівня знань, загальної культури, професійних та людських якостей великою мірою залежить ефективність і результативність виховної роботи. Від того, що вразило, запам‘яталось, здивувало у дитинстві, залежить, якою буде людина у житті: доброю, чемною і милосердною, чи навпаки, байдужою і злою. Тому під час роботи семінару педагог-організатор Нововоробʼївського навчального закладу В.В. Лісовська презентувала  гостям нові підходи до організації виховної роботи в умовах розбудови Нової української школи.

Учасники семінару відвідали виховний захід, присвячений  Міжнародному жіночому дню 8 Березня, – з поезією,  жартами, інсценівками, пісенними та танцювальними флеш-мобами.

Учасники семінару-практикуму високо оцінили педагогічний та мистецький професіоналізм освітян Нововоробʼївського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів», котрі не лише брали участь у підготовці заходу, а й були безпосередньо його активними учасниками: Валентини Валеріївни Лісовської – педагога-організатора, Людмили Володимирівни Хандрики – в.о.заступника директора з виховної роботи, Олександра  Яковича Часника – вчителя музичного мистецтва, Володимира Олександровича Мойсієнка – вчителя хімії.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради