Семінар-практикум директорів ЗЗСО

Семінар-практикум  директорів закладів загальної середньої освіти району з проблеми «Громадсько-активна школа: особливості діяльності» проведено 5 грудня  2018 року  на базі Горинської ЗОШ І-ІІ ступенів.

У рамках «практичної лабораторії» учасникам семінару було презентовано директором Горинської ЗОШ І-ІІ ступенів Галиною Адоліївною Конотовською досвід роботи щодо становлення навчального закладу як громадсько-активної школи. В обговоренні проблеми, винесеної на семінар, активну участь взяв голова Горинської сільської ради Володимир Михайлович Омельченко.

Також учасників семінару було запрошено до «педагогічної майстерні», де вони відвідали відриті уроки в 1-5 класах та здійснили їх професійне оцінювання, разом з методистом РМК Людмилою Анатоліївною Бурак проаналізували результати ЗНО-2018 та намітили стратегію підготовки учнів до проходження ЗНО в 2019 році. До «директорського портфелю» учасникам семінару було запропоновано завідуючою РМК Лідією Анатоліївною Коваленко методичні рекомендації щодо складання номенклатури справ ЗЗСО.

Наприкінці зустрічі керівники освітніх закладів району взяли активну участь у святковому ярмарку, котрий спільно підготували та провели педагогічний, учнівський та батьківський колективи  Горинської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради