“Вчитель року – 2019”

Районний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» проведено15-16 листопада 2018 року – з метою виявлення кращих педагогів, котрі в практичній роботі ефективно використовують сучасні форми і методи, інноваційні технології навчальної та виховної роботи.

Цьогоріч в районі було проведено заходи районного туру конкурсу в номінаціях «Географія» та «Основи здоровʼя». До участі у конкурсі були запрошені всі вчителі, незалежно від педагогічного стажу, віку і майстерності.

Участь у конкурсі взяли педагогічні працівники Малинівського та Нововоробʼївського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів», Чоповицького ЗНВК «Гімназія-ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ», Гранітнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Морозівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Конкурсні випробування проходили відповідно до номінації: вчителі географії проходили тестування з фахової майстерності, вчителі основ здоровʼя проходили тестування з фахової майстерності та демонстрували свої вміння в конкурсних випробуваннях «Проект», «Урок». За результатами конкурсних випробувань члени журі визначили рівень володіння вчителями сучасною методикою викладання предмета та їхній творчий підхід до вирішення поставлених перед ними завдань.

Визнано переможцями районного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019», нагороджено Дипломами відділу освіти Малинської РДА та премійовано в розмірі посадового окладу:

  • Степанову Г.М., вчителя географії Морозівської ЗОШ І-ІІ ступенів;
  • Тузинську З.М., вчителя основ здоровʼя Гранітнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Лауреатами конкурсу стали:

  • Лісовська В.В., вчитель географії Нововоробʼївського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів»;
  • Мудрик В.Г., вчитель географії Малинівського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів»;
  • Мудрик Т.М.,вчитель основ здоровʼя Малинівського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів»;
  • Прокопенко П.М., вчитель основ здоровʼя Чоповицького ЗНВК «Гімназія-ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ».

Тузинська З.М.

Прокопенко П.М.

Мудрик Т.М.

Журі на уроці в 9 класі

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради