Старт НУШ в школах району

3 вересня 2018 року у закладах загальної середньої освіти району відбулося свято Дня знань. Цей день є визначним і радісним святом, адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, що прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось він — перший. Із нього розпочинається цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.
Цей рік для 160 першокласників району є особливим, оскільки вони будуть навчатися за новим Державним стандартом. Оновлений зміст освіти, нові методики навчання та сучасне освітнє середовище – такі основні складові Нової української школи.
Щоб повноцінно реалізувати вимоги щодо навчального освітнього середовища відділом освіти за рахунок коштів освітньої субвенції та співфінансування з місцевого бюджету у кожен перший клас було придбано шкільні меблі. Це ергономічні, динамічні одномісні парти, які за потреби можна легко переставляти, працюючи у групі, парі чи індивідуально. З метою створення умов педагогічної свободи вчителя, передбаченої законом, придбано комп’ютерне обладнання для кожного класу першокласників. Це телевізор та проектор, та очікується надходження фабрики друку, до якої входить ноутбук, принтер, ламінатор. Іще одна складова без якої неможливе навчання у 1 класі це дидактичне забезпечення. Тому було придбано наочно-дидактичні матеріали з різних освітніх галузей, в тому числі мікроскопи, лупи, глобуси, карти, набори грошових знаків, набори для конструювання з різними з’єднаннями та ін..

Владівка

Гранітне

Луки

Українка

Малинівка

Ксаверів

Головки

Слобідка

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради