Ми готові до роботи в НУШ!!!

На виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 року № 17-р, наказу Міністерства освіти і науки України від 15 січня 2018 року № 34, відповідно до Плану заходів на 2017 – 2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13.12.2017 №903-р та наказу Управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації № 19 від 24.01.2018 р. 18 – 22 червня 2018 року був проведений третій підсумковий  етап тренінгового навчання вчителів, які впроваджуватимуть Державний стандарт початкової освіти у 2018/2019 навчальному році. Відповідно до затвердженої Програми по закінченню навчання були видані сертифікати вчителям, які успішно пройшли ІII модуль підготовки з впровадження нового змісту початкової освіти відповідно до Програми.

Під час тренінгових занять, проведених тренером  Смульською І.І., учасники семінару мали можливість «проектувати» єфективне освітнє середовище, планувати інтегроване навчання через тематичний та діяльнісний підходи, також опрацювати практику проведення «ранкових зустрічей». Цікавим і змістовним було тренінгове заняття з теми «Гра по-новому, навчання по-іншому в освітньому просторі Нової української школи».

Учителі також мали можливість обговорити актуальні проблеми початкової освіти в контексті реформування Нової української школи, отримати відповіді на запитання стосовно «педагогіки партнерства», інклюзивної освіти та намітити план реалізації ідей Нової української школи в освітній процес.

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради