“Повертайся живим!”

DSCN034017 жовтня 2017 р. на базі Нововороб’ївського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ст.» у рамках семінар-практикум учителів історії і правознавства та навчального предмету  «Захист Вітчизни» проведено виховний захід на тему «Повертайся живим», присвячений Дню захисника України та Святу Покрови Богородиці. Участь в семінарі-практикумі взяли учителі історії та «Захисту Вітчизни» загальноосвітніх шкіл району та Михайленко Сергій Олександрович, житель с. Рудня Вороб’ївська, учасник антитерористичної операції.

У роботі даного семінару активну участь взяли всі учні та педагогічні працівники Нововороб’ївського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ст.».

Робота семінару розпочалася з флешмобу учениць 6-10 класів, які виконали український танок під мотиви сучасних естрадних виконавців. 

У ході семінару-практикуму Мазур О.В. та Маєвська Г.М., учителі історії         та  Мойсієнко В.О.,  учитель  інформатики,  разом  із  учнями  старших  класів   Русаковим Сергієм та Боровою Анастасією ознайомили гостей з історією Збройних Сил України починаючи з часів Київської Русі і завершуючи сучасною добою.

Прекрасним доповненням до їхнього виступу стали вокальні номери у виконані Мельник Богдани, Рудченко Єлизавети, Деняченка Михайла, учнів школи та тріо учителів Хандрики Людмили Володимирівни, Лісовської Валентини Валеріївни та Часника Олександра Яковича.

Учні старших класів Михайленко Богдан, Русаков Микола та Саченко Олександр під керівництвом учителя фізичного виховання Іщука В.П. продемонстрували свої уміння з фізично-прикладної підготовки, довівши, що у майбутньому вони стануть гідними захисниками своєї Батьківщини.

Семінар-практикум пройшов плідно і корисно у приємно-хвилюючій атмосфері. Від відвіданого семінару гості отримали велику кількість позитивних емоцій та прекрасний настрій. За це від імені методичних об’єднань суспільних наук та  предмету «Захист Вітчизни» щиро дякуємо учнівському і педагогічному колективам Нововороб’ївського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ст.», бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги та незламної віри у прекрасне майбутнє нашої Батьківщини.

 

Слава Україні!!!

DSCN0303 DSCN0309 DSCN0312 DSCN0313

Designed by Your Company Name
©2024 Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Малинської міської ради